менде бар загрузить ете алмадым сіз орысша жаза беріңіз мен түсінемін
Так! Бірінші - Сонерджим, сен бас ютубе тіркелдің? Анда от ана всюду тіркелу болады. Ша русски тәуір қажет, латынша әріптермен. Бейненің 10 минутына дейін тиейді .
Ашулик, сен қайда? Маған гугл емес өте ашып-жарып аударады. Ал олай қала-, не бы осы бейне бас ютубе болды.
Бесценное время...КТК 19,00 Пн-Чт
Отправлено 01.07.2012, 23:43:35
Отправлено 01.07.2012, 23:48:15
Мын ды бір рахмет саған! Тамаша клип және суреттер! Өте қуанып кеттім!Сонер не деген алтын жігіт! Қашан басталады деп күтіп жүрмін,бугінгі плюстер сенікі жаным!
Ссылкана рахмет! Компыма көшіріп алдым! Қандай тамаша!
Сообщение отредактировал Сендичка: 01.07.2012, 23:49:46
Отправлено 01.07.2012, 23:54:49
Анфисочка! Привет родная! Спасибо тебе что пытаешся писать на казахском!
Так! Бірінші - Сонерджим, сен бас ютубе тіркелдің? Анда от ана всюду тіркелу болады. Ша русски тәуір қажет, латынша әріптермен. Бейненің 10 минутына дейін тиейді .
Ашулик, сен қайда? Маған гугл емес өте ашып-жарып аударады. Ал олай қала-, не бы осы бейне бас ютубе болды.
Ну твой гугл дает
Сообщение отредактировал Сендичка: 02.07.2012, 00:05:54
Отправлено 02.07.2012, 00:00:54
Сендичка, привет милая, родная, хорошая.Я себе язык сломала пока твой гугл
Анфисочка! Привет родная! Спасибо тебе что пытаешся писать на казахском!
Ну твой гугл дает
Я даже понимаю, что он дает. Я тоже когда хочу понять Сонерджим, пытаюсь через автоперевод, но не чего не понимаю.
Отправлено 02.07.2012, 00:03:16
+ терге рахмет менде жасап оны көп рет көрдім маған сонер қатты ұнайды ютубқа көшіре алмай отырмын 2 ші клиптегі өлең 2 сезондағы соңғы сериядағы өлең
Мен ол жағынан мүлде білмеймін,хабарсызбын
Сонерді сағынып кеттім. Мен ойлаймын?ол бастан Айлин екеуінін махабатты осылай бітіу керек болды,яғни Айлин ерте өледі.Бул сериалдын аттына сәйкес болады, баяғы Сонер Айлиннан айырлғанан сон қайран кеткен уақытына,заманына өкінеді
Анфисочка, я пишу Сонерджим,что только потеряв Айлин Сонер будет сожалеть о потерянном времени ,которое он истратил пытаясь быть подальше от своей единственной и большой любви, это кроется в названии сериала и так задуманно было наверно изначально....
Отправлено 02.07.2012, 00:11:09
+ терге рахмет менде жасап оны көп рет көрдім маған сонер қатты ұнайды ютубқа көшіре алмай отырмын 2 ші клиптегі өлең 2 сезондағы соңғы сериядағы өлең
Сонерді сағынып кеттім. Мен ойлаймын?ол бастан Айлин екеуінін махабатты осылай бітіу керек болды,яғни Айлин ерте өледі.Бул сериалдын аттына сәйкес болады, баяғы Сонер Айлиннан айырлғанан сон қайран кеткен уақытына,заманына өкінеді
Анфисочка, я пишу Сонерджим,что только потеряв Айлин Сонер будет сожалеть о потерянном времени ,которое он истратил пытаясь быть подальше от своей единственной и большой любви, это кроется в названии сериала и так задуманно было наверно изначально....
Сендичка, спасибо за перевод.
Согласна полностью. Бесценное время потерянно и его не вернешь. Сонер долго сопротивлялся этой запретной любви. Айлин была всегда готова пойти навстречу Сонеру. Сонера же волновали больше чувства Мурата, чем свои собственные, И главное больше чем чувства Айлин к нему.
Отправлено 02.07.2012, 00:12:22
ия бірақ айлинге обал болды жастайынана өледі ал сонер мүлде бақытты бола алмайды айлинсіз мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады деп ол естігенім болмаса екен бізге ауыр болады бұл сериалда 1 адам бақытты емесМен ол жағынан мүлде білмеймін,хабарсызбын Сонерді сағынып кеттім. Мен ойлаймын?ол бастан Айлин екеуінін махабатты осылай бітіу керек болды,яғни Айлин ерте өледі.Бул сериалдын аттына сәйкес болады, баяғы Сонер Айлиннан айырлғанан сон қайран кеткен уақытына,заманына өкінеді Анфисочка, я пишу Сонерджим,что только потеряв Айлин Сонер будет сожалеть о потерянном времени ,которое он истратил пытаясь быть подальше от своей единственной и большой любви, это кроется в названии сериала и так задуманно было наверно изначально....+ терге рахмет менде жасап оны көп рет көрдім маған сонер қатты ұнайды ютубқа көшіре алмай отырмын 2 ші клиптегі өлең 2 сезондағы соңғы сериядағы өлең
Отправлено 02.07.2012, 00:15:40
Согласна полностью. Бесценное время потерянно и его не вернешь. Сонер долго сопротивлялся этой запретной любви. Айлин была всегда готова пойти навстречу Сонеру. Сонера же волновали больше чувства Мурата, чем свои собственные, И главное больше чем чувства Айлин к нему.
Исчерпала плюсики Согласна полностью, в 3 сезоне и будем наверно на это смотреть ,очень этого жду...хотя не собиралась смотреть 3 сезон ,но как на пол дороге оставишь...Хоть на Сонера посмотрю....
Отправлено 02.07.2012, 00:18:55
ия бірақ айлинге обал болды жастайынана өледі ал сонер мүлде бақытты бола алмайды айлинсіз мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады деп ол естігенім болмаса екен бізге ауыр болады бұл сериалда 1 адам бақытты емес
Мен ол жағынан мүлде білмеймін,хабарсызбын Сонерді сағынып кеттім. Мен ойлаймын?ол бастан Айлин екеуінін махабатты осылай бітіу керек болды,яғни Айлин ерте өледі.Бул сериалдын аттына сәйкес болады, баяғы Сонер Айлиннан айырлғанан сон қайран кеткен уақытына,заманына өкінеді Анфисочка, я пишу Сонерджим,что только потеряв Айлин Сонер будет сожалеть о потерянном времени ,которое он истратил пытаясь быть подальше от своей единственной и большой любви, это кроется в названии сериала и так задуманно было наверно изначально....+ терге рахмет менде жасап оны көп рет көрдім маған сонер қатты ұнайды ютубқа көшіре алмай отырмын 2 ші клиптегі өлең 2 сезондағы соңғы сериядағы өлең
Сонер ... мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады ....сене ала емеспін...Сумдыққой((((((((((
Қайдан естидін?
Сообщение отредактировал Сендичка: 02.07.2012, 00:21:37
Отправлено 02.07.2012, 00:20:31
Сендичка, я тоже из за Сонера буде смотреть. И есть еще надежда , что Айлин жива останется. Ее персонаж во всяком случае. Я уже согласна на другую актрису, лишь бы ее в живых оставили. 10 лет, или больше пройдет.
Исчерпала плюсики Согласна полностью, в 3 сезоне и будем наверно на это смотреть ,очень этого жду...хотя не собиралась смотреть 3 сезон ,но как на пол дороге оставишь...Хоть на Сонера посмотрю....
Отправлено 02.07.2012, 00:21:52
Лопну от нетерпения. Вот чего у меня получилось Сонер ... я с одного места 3 сезон сонер айлиннің я на зиартында борода росла не верю плохо быть пить .......Сумдыққой(((((((
Сонер ... мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады ....сене ала емеспін...Сумдыққой((((((((((
Отправлено 02.07.2012, 00:22:40
ия сұмдық олай болматын шығарСонер ... мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады ....сене ала емеспін...Сумдыққой(((((((((( Қайдан естидін?
ия бірақ айлинге обал болды жастайынана өледі ал сонер мүлде бақытты бола алмайды айлинсіз мен бір жерден 3 сезон сонер айлиннің зиартында сақалы өсіп жаман болып отырады ішетін болады деп ол естігенім болмаса екен бізге ауыр болады бұл сериалда 1 адам бақытты емес
Мен ол жағынан мүлде білмеймін,хабарсызбын Сонерді сағынып кеттім. Мен ойлаймын?ол бастан Айлин екеуінін махабатты осылай бітіу керек болды,яғни Айлин ерте өледі.Бул сериалдын аттына сәйкес болады, баяғы Сонер Айлиннан айырлғанан сон қайран кеткен уақытына,заманына өкінеді Анфисочка, я пишу Сонерджим,что только потеряв Айлин Сонер будет сожалеть о потерянном времени ,которое он истратил пытаясь быть подальше от своей единственной и большой любви, это кроется в названии сериала и так задуманно было наверно изначально....+ терге рахмет менде жасап оны көп рет көрдім маған сонер қатты ұнайды ютубқа көшіре алмай отырмын 2 ші клиптегі өлең 2 сезондағы соңғы сериядағы өлең
Отправлено 02.07.2012, 00:26:31
Сонердін уйленген кездегі суреттке Айлиннін той киімімен суреттін қосып қойсағой
Сонерджим !Спасибо за коллажи! Жаль плюсики закончились((((
Эх, если бы к фотке где Сонер-Мете на свадьбе фоткался своей добавить фотку Айлин в свадебном платье
Сообщение отредактировал Сендичка: 02.07.2012, 00:30:03
Отправлено 02.07.2012, 00:26:52
Лопну от нетерпения. Вот чего у меня получилось Сонер ... я с одного места 3 сезон сонер айлиннің я на зиартында борода росла не верю плохо быть пить .......Сумдыққой(((((((
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
пользователей: 0, неизвестных прохожих: 0, скрытых пользователей: 0